JellyPages.com

onsdag 16 oktober 2013

sexslav dagen

Yes idag var det äntligen dags! Äntligen fick jag dominera över Naugthy ;)

Jag låste fast honom med våra handbojor och tog på honom ögonbindel så att han satt fast och inte såg vad jag gjorde. Jag kysste hans hals och fortsatte neråt. Efter en stund tog jag tar i hans kuk och började smeka den. Jag hörde hur Naugthy njöt och kände hur hans kuk växte i min hand! Jag tog fram vår piska och piskade honom för att visa vad som skulle hända ifall han inte lyssnade!

Jag tog sedan fram oljan och sprutade det över hans mage för att sedan smörja in det. Hans mage glänste nu tiktigt mycket! såå sjukt sexigt!! ;) jag sprutade sedan massa olja på hans stora hårda kuk. jag la mig över honom och gned mina bröst mot hans mage så att min genomvåta fitta smekte hans välinoljade hårda kuk!

Jag tog nu Glidmedlet och hällde över mina bröst och min våta fitta. Jag smekte sedan mig själv samtidigt som jag tog in toppen av Naugthys hårda kuk och retade honom lite innan jag gick av.
Jag fortsatta att runka hans kuk innan jag gick upp igen och tröck in den hårt och snabbt och red hans stora hårda kuk. Jag varvade lite med att rida honom och att runka honom.

Efter en stund så tog jag av honom handbojorna och ögonbindeln och la mig ner så att han kunde ta mig i folded deck chair vilket är du jag har mina fötter på hans axlar. Med denna så kommer hans hårda kuk djupt in i min trånga våta fitta.

Självklart fick han inte komma utan att fråga mig så efter en härlig stund i folded deck chair så frågade han om det var okej att komma och jag godkände detta. Jag fick då en stor härlig sats i min genomvåta fitta.


//Kinky

1 kommentar: