JellyPages.com

torsdag 12 april 2012

En trevlig kväll med lite mys ;)

Tänkte berätta om dagens sexhändelse.

Kinky kåt som vanligt ville ta hand om sin Naugthy lite samtidigt som hon även ville ge sig själv lite njutning.
Hon satte på en porrfilm med lite lesbisk action och satte den framför Naughty samtidigt som hon eggade upp honom genom att smeka hans kuk, hon kände hur den växte innanför hans byxor och såg hur han vart kåtare och kåtare.
de började kyssas och kinky fortsatte neråt för att kyssa på Naugthys hals vilket Naugthy verkligen gillade.
Nu slet Kinky av sig sina kläder och visade sina härligheter, hon drog även av Naugthys kläder och såg hans stora hårda kuk.
Nu kunde hon inte hålla sig längre så hon gick ner och gav honom en skön avsugning, efter att ha sugit hans stora kuk ett tag så var hennes fitta genomvåt och hon ville känna den hårda kuken i sin våta trånga fitta!

Hon satte sig på Naughty och kände hur kuken långsamt gled in i den våta fittan.
Hon red vilt och var riktigt kåt vid det här laget, efter att ha ridit en stund vart hon riktigt sugen på att smaka lite på hans sköna kuk så hon gick ner för att slicka av sin fittsaft från hans hårda kuk och sedan smaka lite på sitt favorit godis, hon blev ännu kåtare av sugandet och Naughty njöt till fullo av kinkys sköna avsugning.

Kinky satte sig på Naughty och lät kuken återigen  glida in i hennes fitta, hon red honom med några snabba tag, han började smeka hennes fitta och hon stönade allt högre och högre, båda vart kåtare och kåtare, hon kände hur kuken smekte henne inne i fittan och hur hans fingrar smekte hennes klitoris.
Nu var hon riktigt nära, hon fortsatte och fick sig en riktigt härlig orgasm på Naugthys hårda kuk, detta gjorde Naugthy otroligt kåt så att han nästan höll på att spricka.

Kinky gick av och gick ner på knä för att slicka upp sin egen orgasm.
Hon fortsatte sedan att ''ta hand om'' Naugthy riktigt ordentligt med att suga hans kuk med både långa och korta drag och samtidigt lekandes med tungan för extra stimulans, Naugthy stönade och stönade och njöt riktigt ordentligt av Kinkys avsugningar som han verkligen älskade.

För att variera lite så gjorde Kinky avbrott från sugandet ibland för att runka lite, men då hon märkte att han när som helst skulle få en orgasm så sög hon hans hårda kuk igen och lät honom komma i hennes mun.

Några bilder från denna underbara stund:

Kinky rider Naugthy

Kinky rider Naughty

Kinkys favorit godis ;)

En skön avsugning

Kinky gillar att suga på klubban ;)

Kinky ''tar hand om'' Naugthy medan han får se porr ;)

Sperma <3




//Kinky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar